Acceleron

3-AS HATÁSÚ VÉDELEM:

EGÉSZSÉGESEBB ÁLLOMÁNY ŐSSZEL – ERŐSEBB REPCE TAVASSZAL

Integrált vetőmagvédelmi megoldásunk a rovar- és gombaölő szerek, valamint egy speciális biostimuláns együttes hatásával kiemelt korai védelmet biztosít a DEKALB® repcehibrideknek.
Ez az egyedülálló megoldás a korai betegségek és károsítók kiküszöbölésével, a gyökérzet tápanyag- és vízfelvételi kapacitásának megsokszorozásával* biztosítja a fiatal repcenövény zavartalan növekedését, az egyenletes, robusztus őszi állomány gyors kialakulását, így az erősebb tavaszi állomány lehetőségét.

Tudjon meg többet az ACCELERON ELITE vetőmagvédelmi megoldás hatásmódjáról, tekintse meg videónkat!

MINDIG OLVASSA EL ÉS TARTSA BE A VETŐMAGZSÁKRA ERŐSÍTETT NÖVÉNYVÉDŐ SZER ÚTMUTATÓBAN SZEREPLŐ, A VETŐMAG KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ UTASÍTÁSOKAT!

 

Az egyes eredmények és teljesítmények a termesztés helyétől és az évjárattól függően különbözőek lehetnek.

 

A bemutatott eredmény csak tájékoztató jellegű, az Ön által elérhető eredmények szempontjából, melyeket a helyi termesztési-, talaj és időjárási körülmények nagyban befolyásolhatnak. A termelőknek, amikor csak lehetséges, értékelniük kell a különböző helyeken és években mért adatokat és elért eredményeket.

 

Az Acceleron® és a DEKALB® a Monsanto Technology LLC bejegyzett márkanevei. Minden más márkanév azok tulajdonosai tulajdonát képezi. © 2019 Bayer Group. Minden jog fenntartva.