REPCE KELÉSI KOCKÁZATÁTVÁLLALÁS PROGRAM 2019

 

A DEKALB repce vetőmagok vásárlói a 2019-es termesztési szezonban is részt vehetnek a REPCE KELÉSI KOCKÁZAT-ÁTVÁLLALÁSI PROGRAMunkban.

 

A program lényege, hogy a DEKALB képviselője zsákonként 75.000 Ft értékű kompenzáció összegről állíthat ki Utalványt azon partnereink számára, akiknél

  • a 2019-es vetési időszakban repce kelési problémák adódtak, és
  • a program szabályainak megfelelően korábban regisztráltak a 2019-es programba a www.repcebiztositas.hu weboldalon.

 

A programban akár már 1 zsák DEKALB repcehibrid vásárlása esetén is részt lehet venni, amennyiben teljesülnek a lenti feltételek.

 

A REPCE KELÉSI KOCKÁZATÁTVÁLLALÁSI PROGRAM részletes feltételei

 

  1. „DEKALB REPCE VETŐMAG Utalvány 2019”  kitöltése és aláírása 2019. április 15. és 2019. július 12. között.

A Kedvezményezett hozzájárul ahhoz, hogy a disztribútor a Monsanto Hungária Kft. részére/illetve viszont, jelen ügyletből adódó mindennemű információt, adatot egymással megosszon, különös tekintettel jelen dokumentumon szereplő jogosult adataira és a termékek  vásárlását igazoló dokumentumokon (számla) szereplő adatokra.

 

! A DEKALB REPCE VETŐMAG UTALVÁNY kizárólag a DEKALB képviselője állíthatja ki, amennyiben részt kiván venni a programban, kérjük, keresse területileg illetékes értékesítő kollégánkat!

 

  1. A Kedvezményezettnek az DEKALB REPCE VETŐMAG UTALVÁNYon szereplő hibrideket és mennyiségeket meg kell rendelnie a feltüntetett Disztribútortól legkésőbb 2019. július 19-ig.
  2. Az érvényesítésnek szintén feltétele, hogy a Disztribútor rendelje meg a vetőmagot a Monsanto Hungária Kft.-től legkésőbb 2019. július 26-ig.

A Disztribútori megrendelés bekövetkeztét a Kedvezményezettnek kell ellenőriznie. A Disztribútor nem a feltételek szerinti megrendelése esetére a Monsanto Hungária Kft. nem vállal felelősséget.

 

  1. A „DEKALB REPCE VETŐMAG Utalvány 2019”  szereplő vetőmag átvétele (szállítólevél/számla) 2019. szeptember 20-ig és elvetése Magyarország területén 2019.szeptember 30-ig.

 

  1. Regisztráció a 2019-es programba legkésőbb a vetés előtt 3 nappal a http://www.repcebiztositas.hu címen, legkésőbb 2019.szeptember 27-ig. A kompenzáció érvényesítéséhez a weboldalon megadott összes feltételnek eleget kell tenni.

 

! A weboldalra kizárólag azok tudnak bejelentkezni, akik DEKALB REPCE VETŐMAG Utalvánnyal rendelkeznek. A bejelentkezéshez az Utalványon megadott e-mailcím szükséges és egyedi jelszó szükséges.

A jelszót a rendszer generálja, és 2019. július 15 után küldi ki az Utalványon megadott e-mail címre. Amennyiben a belépéssel gondjai támadnak, kérjük, keresse munkatársunkat az alábbi telefonszámon: +36/30-502-9720.

 

 

A Kelési kockázatátvállalási program részleteiről, kérjük, érdeklődjön regionális DEKALB értékesítőjénél.

 

Kövessen minket FB-on is: facebook.com/DEKALBMagyarorszag