Vetőmag kezelési eljárás

2018.09.27.

Vegye fel a kapcsolatot a DEKALB® helyi szakértőjével, hogy többet megtudhasson a DEKALB® SMART vetésről, amelynek hatékonyságát az Acceleron® biztosítja.


 

A GYÖKÉRTŐL A SZÁRIG - TELJES VÉDELEM KUKORICÁJÁBAN

Az Ön prémium minőségű DEKALB® kukorica hibridje megérdemli, hogy a lehető legjobb és legszélesebb hatásspektrumú védelemben részesüljön a korai kórokozók és kártevők ellen. Ezért a DEKALB® vetőmagra felvitt csávázószerrel egy egyedi, biológiai és kémiai összetevőkből álló csávázószerrel kezeljük a kukorica vetőmagot. Ez a hatóanyag kombináció megvédi kukoricáját a terméskiesésétől, segíti a jövedelmezőség és hozam maximalizálásában.

HOGYAN MŰKÖDIK

A hatóanyagokat csávázószerként a vetőmag felületére visszük fel. Az egyedi biológiai-kémiai összetevőknek köszönhetően a kukorica teljes életcuklusában védelmet biztosít a kukorica növény gyökér és szár részeinek. A többszörös, és egymást kiegészítő hatásnak köszönhetően a csávázószer csökkenti a kórokozók nyomását már a csírázás időszakában, valamint a mikrobiológiai hatóanyagnak köszönhetően, a gyökérzeten keresztül segít a tápanyag felvételben. Ezeknek a hatásoknak együttesével maximalizálhatja hozamát a betakarításkor.

 

 

 

 

TERMÉK - IDÉN ŐSZTŐL ELÉRHETŐ

 

ACCELERON ALAP

FONÁLFÉREG ELLENI KEZELÉS

A Bio nematicidnek köszönhetően a fonálférgek széles spektruma ellen nyújt védekezési lehetőséget.
ROVARÖLŐSZER

Védekezés a korai fázisban károsító rovarok ellen, mint a drótféreg, nagy fűbagoly, fésűslábú viráglégy, vetésfehérítő bogár, gyümölcslégy pattanóbogár lárvák bogár ellen.
GOMBAÖLŐSZER

Tökéletes megoldás talajlakó és vetőmaggal terjedő gombás betegségek ellen, mint a Fusarium, Rhizoctonia és Pythium.
MIKRÓBA AKTIVITÁS

Mivel a hatóanyag Torque™ ST-t tartalmaz, az LCO (lipo-chitooligosaccharide) technológiának köszönhetően a korai fázisban segíti a mikorhíza kolóniák és ezek együttélésének kialakulását, így segítve a tápanyag felvételét a gyökéren keresztül. A hatékony tápanyagfelvétel segít a magasabb hozam elérésben is.


LGFŐBB ELŐNYÖK

  • INTEGRÁLT MEGOLDÁS
  • VÉDJE MEG A VETŐMAGOT A 'TERMÉS PUSZTÍTÓ' HATÁSOKTÓL
  • NÖVELJE NÖVÉNYEI EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁT
  • NÖVELJE NÖVÉNYEI EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁT
  • NÖVELJE A TÁPANYAGOK ELÉRHETŐSÉGÉT
  • VEGYE KEZÉBE HOZAMÁNAK FENNTARTHATÓSÁGÁT