DEKALB vizsgálatok

2018.07.26.

Ezen belső vizsgálatokat a Monsanto a mezőgazdasági termelőhely tényleges körülményei között (on-farm) végzi azzal a céllal, hogy összehasonlítsa a DEKALB hibrideket más kereskedelmi forgalomban lévő és rendelkezésre álló, piacvezető hibridekkel. A vizsgálatok kísérletszerűen elvégzett módja lehetővé teszi az azonos táblán, különleges körülmények között termesztett hibridek szabályos módon történő összehasonlítását. Valamennyi vizsgálatot a legjobb kísérleti gyakorlatnak megfelelően végezzük el; szigorúan betartjuk a pontosan megfogalmazott működési eljárásokban foglalt kapcsolódó protokollokat, tesztelési eljárásokat, környezeti jellemzést, valamint az adatgyűjtés és a statisztikai hitelesítés módját.

Az egyedi eredmények és teljesítmények az egyes helyek és termelési időszakok között eltérést mutathatnak. Ezen vizsgálat eredménye nem tekinthető mérvadónak arra vonatkozóan, hogy Önök milyen eredményt érnek el saját termőterületükön. Mindazonáltal, jelzésértékű lehet arra vonatkozóan, hogyan teljesítenek termékeink valós körülmények között. 

A gazdálkodás módja, a talajtípusok és az időjárási körülmények nagyban befolyásolhatják a vizsgálat eredményét. Javasoljuk, hogy a legoptimálisabb döntés meghozatala érdekében, amennyiben lehetséges, több helyről és több év során begyűjtött adatokat vegyen figyelembe. A Monsanto, a termékei megfelelő szakmai értékelése érdekében, számos területi vizsgálatot is folytat a DEKALB hibridekhez kapcsolódóan.