Csökkentse a kártevők és az időjárás okozta kozkázatokat DEKALB REPCE HIBRIDEKKEL és DEKALB BIZTOSÍTÁSOKKAL 2017.07.21.

Csökkentse a kártevők és az időjárás okozta kozkázatokat DEKALB REPCE HIBRIDEKKEL és DEKALB BIZTOSÍTÁSOKKAL.

 

DEKALB REPCE + DEKALB BIZTOSÍTÁS = BIZTONSÁGOS REPCETERMESZTÉS

 

 

KELÉSI és TÉLI KIFAGYÁS BIZTOSÍTÁS

A repce vetésekor a biztos kelés feltételeinek megtermetése elengedhetetlen, még ha mindent megteszünk is a siker érdekében, előfordulhat, hogy a kelés hiányos lesz, vagy a korai kártevők minden igyekezetünk ellenére olyan súlyosan károsítják a repceállományt, hogy a leghelyesebb döntés az állomány megsemmisítése majd újravetése vagy más növénnyel való pótlása. Ezekre az esetekre a DEKALB Kelési biztosítás program jelent biztonságot a termelőknek, hiszen, ha a repceállomány károsodása miatt annak megsemmisítéséről kell dönteni, a megsemmisített terület mértékéig zsákonként  75.000 Ft kompenzációban részesülhet.

A repce termesztésénél a téli kifagyás jelenti a másik komoly kockázatot, a téli kifagyás biztosításunk erre a probéámára jelent kockázat csökkkentő megoldást. A kelésibiztosításhoz hasonlóan állomány-megsemmisítés esetén szintén 75.000 Ft a lehetséges kompenzáció mértéke zsákonként.

 

VAN MÉG EGY SÚLYOS ÍGÉRETÜNK:


+ 100 kg REPCETERMÉS HEKTÁRONKÉNT

A DK EXPRESSION vagy DK EXCEPTION vásárlása és termesztése esetén  ígéretünk, hogy  legalább 100 kg -al többet terem ez a két hibrid, mint bármilyen másik repce. Amenniyben nem teljesül az ígéretünk úgy zsákonként 75.000 Ft kompenzációban részesülhet

Első lépés a mellékletben szereplő utalvány kiállítása a DEKALB kereskedelmi képviselőjével, vagy a Monsanto Hungária  Kft. szerződött kereskedőjével, legkésőbb 2017. Szeptember 30-ig.

 

Egyéb hírek és események
Dekalb smart easy 2018.04.16.