Tőszámajánlás

1970.01.01.

KÉRJEN SAJÁT SMART PLANTING AJÁNLÁST ÉS TANÁCSOT DEKALB® SZAKÉRTŐJÉTŐL.


 

MAXIMALIZÁLJA TERMÉSPOTENCIÁLJÁT ADATOK SEGÍTSÉGÉVEL

Az egyénre szabott ajánlásnál az adatokat eredménnyé dolgozzuk fel, ezen keresztül segítünk a termelőknek a hozam maximalizálásában, az okos döntés meghozatalában.


HOZZA MEG A MEGFELELŐ DÖNTÉST, HOGY MAXIMALIZÁLJA HOZAMÁT

Amikor hozamról beszélünk, a hibrid és a tőszám a két legfontosabb, szabályozható és befolyásolható tényező. A hibridek eltérően reagálnak különböző körülmények között. Az Ön döntése a hozamot 18%-ban befolyásolja,. A megfelelő hibrid kiválasztása  és a megfelelő tőszám használata - minden tábláján- maximalizálhatja a profitabilitását. A DEKALB® széles portfóliója megfelelő kínálatot nyújt, hogy különböző körülmények közé is megfelelő hibridet választhasson.

 

 

 

 

 

 

 

 

DEKALB® TECHNOLOGY CENTERS

Minden szezonban 38 DEKALB® technológiai centrum kerül elvetésre Európában, ami több, mint 700 hektár kísérletet jelent. Minden egyes hibridre több, mint 1000 adatpont felvételezése történik meg- különböző talajtípusokon és körülmény között, valamint eltérő tőszámon.

Az adatok felvételezési módszere a DEKALB® technológiai centrumokban jelenleg egyedi a piacon. Senki más nem képes az adatok ilyen szintű elemzésére, illteve, hogy hasonló támogatást adjon termékei mellé.

 

 

 

 

 

 

 

 


HOGYAN MŰKÖDIK A HIBRID AJÁNLÁS

TESZTELÉS

A DEKALB® Technológiai Centrumokban a hibridek különböző talajtípusokon és eltérő tőszámon kerülnek tesztelésre.

TALAJ TÉRKÉPEZÉS

A talaj tulajdonságait 6 m2-ként térképezzük és elemezzük, ezzel a módszerrel részletesen megismerjük a táblát, illetve pontosan tudjuk, hogy melyik hibrid hogyan teljesít a különböző talajtípuson.

HOZAMTÉRKÉP

A betakarítást követően a hozam eredményeket a hozamtérképről olvassuk le,  ezzel a módszerrel meghatározva az adott talajtípusra ajánlott hibridet és tőszámot.

 

 

 

 

 

EREDMÉNYEK OPTIMALIZÁLÁSA

Az összegyűjtött adatok segítségével, minden hibridre megrajzoljuk a teljesítmény görbét. Ezt  az elemzést  elvégezzük minden talajtípusra. Ennek eredményeként pontos ajánlást tudunk adni az adott talajtípusra- hibrid és tőszám tekintetében.

 


A MEGFELELŐ TŐSZÁM MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT

Az Ön tőszám választása a termést 8%-ban befolyásolja. Az Ön táblájának talajtani tulajdonságai alapján a DEKALB® SMART PLANTING segítségével egyedi tőszám ajánlást adunk, a megfelelő DEKALB® hibrid és a hozzá tartozó tőszám megadásával.

Ezeket az ajánlásokat tábláról- táblára, illetve azoknak, akiknek változó tőszámú vetésre alkalmas vetőgépe van, négyzetméterről-négyzetméterre megtudjuk adni.

 


TUDJON MEG TÖBBET A VÁLTOZÓ TŐSZÁMÚ VETÉSRŐL